Muziekvereniging de Harmonie bestaat 125 jaar!

Renate de Backere

De vereniging, opgericht in 1894, bestaat dit jaar maar liefst 125 jaar en dat is bijzonder voor een klein dorp als Pingjum. Dit vieren de (oud)leden op vrijdag 30 augustus met een grootse reünie in de feesttent op het kaatsveld. ’s Avonds geeft de Harmonie een speciaal jubileumconcert. Tijdens het reünie zullen er ook foto’s uit de rijke historie te zien zijn en de leden vertellen bijzondere anekdotes. Maar liefst 100 (oud)leden hebben zich aangemeld, dat belooft een mooie middag te worden!

Vrijdagavond om 20u is er een speciaal jubileumconcert in de feesttent op het kaatsveld. Ook oud-leden van de Harmonie zullen hier aan deelnemen, verder zingt Sipke de Boer enkele nummers me. Entree is slechts 5 euro. De avond wordt afgesloten door de feestband ‘de Suskes’.