Sluiting Dorpshuis tot en met Pasen vanwege Corona virus

Sluiting Dorpshuis tot en met Pasen vanwege Corona virus 

In navolging van het dringend advies van de Gemeente Súdwest-Fryslân aan alle dorpshuizen in de Gemeente heeft het dorpshuisbestuur zaterdag 14 maart 2020 besloten het dorpshuis in Pingjum per direct te sluiten tot en met maandag 13 april (het Paasweekend).

De peuterspeelzaal volgt de richtlijn van de school en is tot nadere orde wel open.

Het bestuur houdt de gemeentelijke richtlijnen nauwlettend in de gaten. Mogelijk volgen later aanpassingen. Voor actueel nieuws kijk op de website van het dorpshuis: http://www.dorpshuispingjum.nl/

We zijn ons bewust van vervelende gevolgen voor het dorp en veel dorpsgenoten. Juist omdat het dorpshuis zo’n centrale plaats in neemt in de Penjummer mienskip voelen we ons verantwoordelijk voor het welbevinden van eenieder in Pingjum. Daarom hebben we dit besluit genomen.

 

Menu