Aan verenigingen en andere gebruikers van het Dorpshuis

Na een behoorlijke pauze door de gedeeltelijke “lock-down” hopen we voor de meeste verenigingen het Dorpshuis weer beschikbaar te stellen voor gebruik. Vanaf 1 september start het nieuwe seizoen. Reserveren van een ruimte kan nu weer op de normale wijze via reserveren@dorpshuispingjum.nl met in achtneming van de RIVM-voorschriften in verband met Corona. We vragen verenigingen en gebruikers van het dorpshuis een plan/protocol te maken dat goedgekeurd moet worden door het bestuur van het dorpshuis. Plannen worden gestuurd aan info@dorpshuispingjum.nl. Het bestuur probeert zo veel mogelijk het vaste rooster van de gebruikers/verenigingen te volgen maar zal hiervan afwijken als dit nodig is in verband met RIVM-voorschriften (bijvoorbeeld in het geval van meer dan één groep gebruikers tegelijkertijd).

De belangrijkste eisen voor gebruikers zijn: registratie van aanwezigen (om in het geval van besmetting mensen te kunnen informeren), 1,5 meter afstand, naleving van looproutes, hygiëne en schoonmaak voorschriften, en voorschriften ten aanzien van eventueel bar en keuken gebruik. We wensen iedereen een goede opstart van de activiteiten toe.

Bestuursleden Dorpshuis

Nynke Arendz, Marie Visser, Steven Akker, Wilco Sijtsma, Anita Huhl, Ireen Dubel

Menu