Webinar voor stichtingen

Wat u moet weten over de nieuwe Wet Bestuur & Toezicht Rechtspersonen

Vanaf 1 juli 2021 treedt de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) in werking. De WBTR is een wettelijke verplichting voor verenigingen en stichtingen. Alle besturen moeten per 1 juli voldoen aan deze nieuwe wet. Het is daarom belangrijk om hier vroegtijdig mee aan de slag te gaan als bestuur, want als u niet voldoet aan de WBTR kan dat persoonlijke gevolgen hebben voor bestuursleden.

SPORT FRYSLÂN en DOARPSWURK helpen u graag.

Daarom organiseren we op woensdag 7 april aanstaande het webinar “Wat u moet weten over de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen” Notaris Heidi Harmsen uit Joure maakt u wegwijs in de wereld van de WBTR. Zodat u aan het eind van de avond weet wat de WBTR inhoudt, wat er verandert en wat voor stappen u moet ondernemen om aan de WBTR te voldoen. Tijdens het webinar, dat u gewoon vanuit uw luie stoel kunt volgen, is er ruimte voor het stellen van vragen.

PROGRAMMA

  • 19:30 – Welkomstwoord en inleiding
  • 19:45 – Notaris Heidi Harmsen over WBTR
  • 
20:15 – Korte pauze
  • 20:20 – Gelegenheid tot het stellen van vragen
  • 20:45 – Afsluiting webinar

Voor wie: Besturen van Friese verenigingen en stichtingen
.

Wanneer: Woensdag 7 april 2021
.

Waar: Online via Zoom

Aanmelden

Meld u per persoon aan op Aanmelden voor webinar: ‘Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen’

U ontvangt op woensdagmorgen 7 april een mail met de deelnamelink voor de bijeenkomst.

Menu