Zonnepanelenactie

Het is de coöperatie Pingjum in de afgelopen jaren niet gelukt om een dak eigenaar te vinden die mee wil of kan werken voor een collectief zonnepanelen dak (postcoderoosregeling).

Dit vinden wij erg spijtig omdat zo een mooie kans op verduurzaming van ons dorp niet kan doorgaan. Als alternatief kunnen wij in samenwerking met installatie bedrijf Lukkes uit Arum een mogelijke collectieve korting krijgen voor Pingjumers die van plan zijn om zonnepanelen te plaatsen op eigen dak. Diverse inwoners van Pingjum hebben inmiddels naar alle tevredenheid zonnepanelen aangeschaft bij Lukkes en besparen flink op hun energierekening.

Hoe meer inwoners zich melden hoe hoger de korting.

Mocht u belangstelling hebben dan kunt u zich vrijblijvend melden bij de Coöperatie Pingjum via info@cooperatiepingjum.nl. Dit met vermelding van het adres, plat of schuin dak en het aantal panelen dat u denkt te kunnen/willen laten plaatsen. (indicatie). Daarna kan installatiebedrijf Lukkes een passende offerte opmaken.