Meer leden voor je vereniging?

In het kader van de campagne ‘Leve de Vereniging’ organiseren Sport Fryslân, Keunstwurk en Doarpswurk een webinar om kennis te delen en te leren het verenigingsleven in Fryslân te versterken.

Bij verenigingen draait het op leden om samen muziek te maken, te sporten of iets voor het dorp te betekenen, maar het is niet altijd gemakkelijk om leden te werven. Daarnaast heeft de coronacrisis ertoe bijgedragen dat leden hun lidmaatschap van de vereniging hebben opgezegd. Hoog tijd om te werken aan het werven van leden voor je vereniging!

Tijdens het webinar ‘Hoe werf je meer leden voor je vereniging?’ bieden we inspiratie en handvaten om meer leden te werven. Dat doen we door ons te richten op 3 doelgroepen: Jeugd (12 tot 18 jaar), 30-plussers en Ouderen.

Meer informatie, programma en aanmelden: https://www.doarpswurk.frl/agenda-item/hoe-werf-je-meer-leden-voor-je-vereniging/

Menu