Triatlon Witmarsum gaat door

Zoals het er nu voorstaat, gaat de triatlon in Witmarsum door op 19 september. Er komt steeds meer duidelijkheid over de voorwaarden van het evenement. Er zijn al zo’n 50 deelnemers ingeschreven, maar vreemd genoeg nog heel weinig uit Witmarsum en de omliggende dorpen!

Twijfel je nog over deelname?

Wacht dan niet te lang met inschrijven, want de inschrijving sluit op 12 september. Je kunt ook met een team meedoen: er is geen teamklassement dit jaar, maar je schrijft je als individu in. Je moet dan zelf zorgen voor de wissel met je andere teamlid of -leden. Deze leden hoeven niet apart ingeschreven te worden.

Wil je individueel meedoen aan de Súdwest Fryslân Triatlon Cup? Dan moet je je ook aanmelden bij de triatlons van Workum (5 september) en Wommels (11 september). De beslissing van de competitie valt dit jaar in Witmarsum!
 We zijn heel erg blij dat we op 19 september gesteund worden door een flink aantal vrijwilligers.

Onze oproep om je als vrijwilliger aan te melden heeft zeker geholpen!

Inschrijven voor de triatlon is dus mogelijk t/m 12 september via www.triatlonwitmarsum.nl.

Mocht je als vrijwilliger iets willen doen op die dag, dan horen wij het graag via info@triatlonwitmarsum.nl.

Graag tot 19 september!

Meer informatie op www.triatlonwitmarsum.nl.

Menu