Halsbânsjongers bestaan 11,5 jaar

De Halsbânsjongers bestaan inmiddels 11,5 jaar. We willen ons, vanwege de coronamaatregelen uitgestelde, 10-jarig jubileum alsnog graag vieren en wel op zaterdag 2 april.

Ons koor dat maar liefst 28 leden telt, bestaat uit mannen en vrouwen. Voorheen alleen mannen. Nog steeds melden zich nieuwe leden aan. Maaike van den Akker begeleidt dit gezellige koor met veel enthousiasme. We repeteren op maandag om de 14 dagen in het dorpshuis. In coronatijd helaas natuurlijk even niet.

Zaterdag 2 april

Omdat we ons 11,5 jarig bestaan niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, nodigen wij u alvast uit voor een geweldig feest, dat we samen met u willen vieren ter ere van dit 2de lustrum op zaterdag 2 april om 19.30 uur in het dorpshuis en in de bijbehorende gymzaal.

Feest

Zeker in deze donkere tijden, is het fijn om lichtpuntjes te zien. We zijn als feestcommissie dan ook druk bezig om een mooi feestprogramma voor te bereiden. Alle dorpsbewoners krijgen t.z.t. een huis aan huis flyer met een uitnodiging voor het feest. Ook worden posters met de aankondiging van het feest opgehangen op diverse locaties in Pingjum en omstreken.

Live muziek

Er is een programma samengesteld met verrassende optredens van o.a. ons koor, de Pingpopband met daarnaast nog een aantal andere gastoptredens, welke we nog niet zullen verklappen. Verder zal er een loterij plaatsvinden en aansluitend is er een feest met live muziek waarbij u een dansje kunt wagen!
De entree bedraagt €5,- per persoon van 18 jaar en ouder. Kinderen zijn gratis.

Groeten van de feestcommissie.

Menu