Eten rond de kerk

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2024
13:00 - 17:00

Categorieën


Op zaterdag 22 juni gaan we  weer samen eten rond de kerk, weersafhankelijk. We vieren de langste dag van het jaar.

Dit jaar iets nieuws, een lunch met een Frans tintje. Inloop tussen 13.00 en 13.30 uur met een feestelijk welkomstdrankje. Breng je een gerecht mee dat warm gehouden moet worden, zorg dan zelf voor een rechaud of theelicht, er is geen stroom.

Het concept is onveranderd.

Wie meedoet brengt eten mee. Genoeg voor tweemaal het aantal mensen waarmee je komt. Dus kom je met z’n drieën, maak dan een gerecht voor 6 personen. Een lekkere salade, sandwiches, iets hartigs of zoets, dat bepaal je zelf. Wees niet bang, het hoeft helemaal niet culinair of bijzonder te zijn, het gaat om de gezelligheid.

Maak wat moois en lekker en maak kans op de “Gouden pan”.

Het Millenniumcomité zorgt voor de drankjes, brood en smeersels op de tafels. Hiervoor vragen ze een bijdrage € 7,50 per persoon en € 5,00 voor kinderen tot 16 jaar.

Aanmelden.

Dat kan tot 20 juni. Vul de strook in, zit in je brievenbus, doe dat samen met het juiste bedrag in een envelop en lever die in bij Nadia Cornelisse, Molenlaan 5. Wil je helpen bij het opbouwen/opruimen, geef dat dan ook aan.

Geen flyer ontvangen?

Zet op een papier, je naam en met hoeveel volwassen en kinderen jullie komen lunchen. Geef ook aan welk bedrag je daarvoor betaalt en stopt dit samen met het papier in de envelop.

Wil je helpen, geef dan ook je telefoonnummer door.