Hanneke Rouw in Podium Pingjum

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 28/01/2024
15:00

Categorieën


Op zondag 28 januari komt Hanneke Rouw naar Pingjum. Ze speelt de Cello Suites van Bach. Het concert begint om 15.00 uur.

Hanneke Rouw is op acht jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours.  Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven (België). Hanneke speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw).

Vorig seizoen heeft Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland getourd met de cello suites van Bach en de sonates van Beethoven, Mendelssohn, Chopin, Lalo, Brahms, Saint-Saëns, Grieg, Rachmaninoff, Fauré, Shostakovich, Prokofjev en Debussy.

Vanwege het succes van deze tournee gaat Hanneke Rouw nogmaals op tournee door Nederland, Frankrijk en Duitsland.  In Podium Pingjum speelt ze de Cello Suites van Bach.

Luisterfragment

Welkom!

Tickets