Triatlon Witmarsum

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 11/09/2022
Hele dag

Categorieën


De triatlon in Witmarsum wordt -mits corona het toelaat- dit jaar weer als vanouds georganiseerd en wel op zondag 11 september! De voorbereidingen op de 9e Triatlon Witmarsum zijn in volle gang, er staan al een mooi aantal deelnemers ingeschreven.

Net zoals in 2019 is er dit jaar weer de mogelijkheid om het zwemgedeelte in de vaart of in waterpark Mounewetter af te leggen. In het zwembad hebben we maximaal 30 startplaatsen beschikbaar, welke al voor de helft zijn vergeven. Dus wil je liever in het zwembad zwemmen? Schrijf je dan snel in!

De afstanden zijn verder nagenoeg gelijk aan voorgaande jaren, dus 500 meter zwemmen – 20 km fietsen – 5 km hardlopen. Mocht dat allemaal wat teveel van het goede voor je zijn, dan kun je je ook met één of twee teamleden inschrijven. Zo houden we de triatlon zo laagdrempelig mogelijk en kunnen er zoveel mogelijk mensen meedoen! Dus wil je de strijd aangaan met familie, vrienden of klasgenoten? Schrijf je dan snel in!

De minimale leeftijd om mee te kunnen doen is 13 jaar en de inschrijving sluit op zondag 4 september.
 Elke deelnemer die zich vóór 29 augustus inschrijft, ontvangt ook dit jaar weer het unieke Triatlon Witmarsum sportshirt!

OPROEP

OPROEP – OPROEP !!!
Wij zoeken nog vrijwilligers die mee willen helpen tijdens de triatlon. Je bent in je taak ons visitekaartje voor zowel deelnemers als publiek en bent bereid om een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken. Denk hierbij aan het opbouwen en afbreken van het finishgebied, het regelen van verkeer of het bemannen van een drinkpost in het dorp.

Dus doe je niet mee op 11 september maar wil je tóch betrokken zijn bij de triatlon en de sfeer proeven? Kom ons ‘heldenteam’ van vrijwilligers dan versterken! Stuur gerust een mail voor meer informatie of meld je aan: info@triatlonwitmarsum.nl

Inschrijven voor de triatlon is mogelijk t/m 4 september via www.triatlonwitmarsum.nl.