Uitnodiging Jaarvergadering Dorpsbelang Pingjum

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 09/09/2020
19:30 - 21:30

Categorieën


9 SEPTEMBER 2020  om  19:30 Dorpshuis de Nijebân                  

Beste dorpsgenoten,

Graag nodigen we u uit voor de (uitgestelde) Jaarvergadering 2020 van de Vereniging voor Dorpsbelang Pingjum.

De ledenvergadering van Dorpsbelang Pingjum vindt dit jaar plaats onder een ander gesternte dan andere jaren. Oorspronkelijk was de jaarvergadering gepland op 1 april 2020. Het Dorpshuis was toen gesloten voor alle activiteit. Reden was de noodverordening van Veiligheidsregio Fryslân, waarin de beperking van het gebruik van publieke locaties. Dit vanwege risico’s van verspreiding van COVID-19, het Coronavirus.

Inmiddels is het Dorpshuis weer voorzichtig aan het opengaan. Dorpsbelang heeft in samenspraak met het Dorpshuis een protocol opgesteld conform de recentste voorschriften van Veiligheidsregio Fryslân. We vergaderen in de gymzaal. Daar kunnen we 36 vaste zitplaatsen creëren, rekening houdend met 1,5 meter afstand.  De regels op een rij:

U moet zich aanmelden (dorpsbelang@dorppingjum.nl) of 06-2391132 (Cecilia Suárez Arano) in verband met het beperkte aantal stoelen. U krijgt een bevestiging van deelname of plaatsing op de wachtlijst Uw contactgegevens worden tot 14 dagen na de ledenvergadering bewaard en daarna vernietigd.

  1. Als u zich niet lekker voelt, koorts hebt of verkouden bent komt u niet, maar meldt u zich af. Dorpsbelang kan in uw plaats iemand van de wachtlijst uitnodigen.
  2. Bij binnenkomst kunt u uw handen ontsmetten en de presentielijst tekenen bij uw naam. Daarmee verklaart u tevens dat u gezond bent en dat uw gegevens 14 dagen bewaard mogen blijven.
  3. U houdt uw jas bij zich, neemt desgewenst een blikje drinken mee naar de gymzaal (staat klaar bij de ingang) en houdt de 1,5 meter afstand van anderen zo veel mogelijk aan.
  4. In de gymzaal neemt u plaats op de aangewezen stoel. Tot het eind van de vergadering. Het lege blikje kunt u onder uw stoel achterlaten.

Dus: helaas geen koffie vooraf, geen borrel na afloop. Dat moeten we bewaren tot later.

Met uw medewerking wordt het een vruchtbare én veilige vergadering. Dank alvast.

Op de dorpsbelangpagina van de https://www.dorppingjum.nl/dorpsbelang/kunt u al stukken ter voorbereiding lezen.

 Bestuur DORPSBELANG Pingjum:

Voorzitter: Cecilia Suárez Arano, Lammert Scheltesstraat 5, 8749 GT Pingjum

Secretaris : Leontine Bijleveld, Riegeweg 2, 8749 TD Pingjum

Penningmeester: Hanna Garrer, Lammert Scheltesstraat 32, 8749 GV Pingjum

Kandidaat algemeen lid: Janneke de Rijk, Alde Haven 11, 8749 GG Pingjum

Kandidaat algemeen duo-leden: Alie en Teake Visser, Riegeweg 6, 8749 TD Pingjum

Klik hier!! en lees verder