Jeugdhonk

Het Jeugdhonk ’T húske

bestaat nu ongeveer een tiental jaar en is gebouwd met als doel een hangplek/ontmoetingsplaats voor de jeugd uit Pingjum.

We organiseren activiteiten voor kinderen van groep 6,7 en 8 uit Pingjum. Wij organiseren vanaf de ingang van de wintertijd tot de ingang van de zomertijd een winterprogramma. Eens in de drie weken op vrijdagavond is er dan een disco, kijken we film of hebben een bingo. De opkomst is altijd groot!

Ook proberen we elk jaar een feest te organiseren voor het hele dorp. Alle leeftijden zijn welkom! Verder stellen wij het honk vaak ook beschikbaar voor andere activiteiten.

Op gewone avonden zitten wij vaak met zijn allen te gamen of kijken voetbal. Met mooi weer wordt er ook vaak tafeltennis of basketbal gespeeld. Met als afsluiting rond een kampvuur marshmallows roosteren. Ook hebben wij een pooltafel en een dartbord.

Als laatste willen wij benadrukken dat er in het honk onder de achttien jaar absoluut geen alcohol geschonken wordt. Hier wordt door ons allemaal goed op toegezien. Het honk is alleen open als er iemand van boven de 18 aanwezig is.

Wij zijn er heel trots op dat een dorp als Pingjum zo’n voorziening heeft!

Iedereen is van harte welkom!

contact persoon: Romke Sijtsma     email: romke11@hotmail.nl               Telefoon 0653906891

Menu